söndag 27 maj 2012

27 MAIOY 2010 - 2012, Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ, Η ΜΗΝΥΣΙΣ

ΦΩΤΟ: Ἱωάννης Κανελλόπουλος. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

H MHNYΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (άρθρο 86 Συντ.) > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO THΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


  
 YouTube video

Αγαπητοί κύριοι,
Παρακαλώ όπως λάβετε αντίγραφα των εντύπων και οπτικοακουστικών πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων την 24 Νοεμβρίου 2011.
Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως αυτής και στο λεπτό 34:50” ανακοινώθηκε από τον Προεδρεύοντα ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεβίβασε στην Βουλή των Ελλήνων δικογραφία για την ποινική δίωξη Υπουργών και μελών της Κυβερνήσεως.
Στα γραπτά κείμενα η ανακοίνωση αυτή βρίσκεται στην σελίδα 42 των Πρακτικών της Συνεδριάσεως.
Η δικογραφία με αρ. Α.Β.Μ. ΙΔ 2010/19473/15-10-2010 αφορά την μήνυση που έχει υποβάλλει ο κ. Δημήτρης Αντωνίου κατά των Βουλευτών και αρχηγών Κομμάτων και κάθε άλλου υπευθύνου για την υπερψήφιση της από 08-05-2010 Δανειακής Σύμβασης και επισυναπτομένου αυτής Μνημονίου (ν.3845/06-05-2010), της Ελλάδος με την Τρόϊκα.
Στην πιό πάνω δικογραφία προστέθηκε ως συναφής η αίτηση δίωξης με αρ.4519/21-10-2011 η οποία διεβιβάσθη από τον Αρειο Πάγο προς την Βουλή των Ελλήνων μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 27-10-2011. Η αίτηση δίωξης αφορά τους τρείς Βουλευτές Φλωρίδη Γεώργιο, Νασιώκα Εκτωρα και Ρομπόπουλο Θωμά οι οποίοι έχουν πλέον παραιτηθεί του Βουλευτικού τους αξιώματος και της σχετικής με αυτό ασυλίας που ετύγχαναν καθόσο καιρό το διατηρούσαν.
Σας παραθέτω συνημμένα αντίγραφα:
1. της αιτήσεως διώξεως κατά των παραιτηθέντων βουλευτών,
2. αντίγραφο της ενημερωσης από τον Αρειο Πάγο για την διαβίβαση της αιτήσεως αυτής
3. Απόσπασμα των γραπτών πρακτικών της συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων την 24-11-2011 οπότε και ανακοινώθηκε στο Σώμα η διαβίβαση της μηνύσεως και της αιτήσεως διώξεων
4.
To πλήρες κείμενο των γραπτών πρακτικών της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
5. Απόσπασμα έναρξης της συνεδριάσεων της Ολομελείας, της ανακοίνωσης της διαβίβασης της δικογραφίας και λήξης της συνεδριάσεως της Ολομελείας της 24-11-2011 το οποίο επίσης μπορείτε να δείτε και στο πιό κάτω
link:
6.
To πλήρες οπτικοακουστικό υλικό καταγραφής της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
7. Το κείμενο της μηνύσεως κατά των βουλευτών για την υπερψήφιση του Μνημονίου έχει αναρτηθεί στο
blog zoidosia
Για οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματικά πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα πιό κάτω τηλέφωνα
Δημήτρης Αντωνίου 6980-539011
Γιαμαρέλλος Παντελής 6944 579911
Mε την ανακοίνωση της διαβίβασης της δικογραφίας από τον Αρειο Πάγο ενώπιον της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός ότι η υπόθεση της μηνύσεως αλλά και της αιτήσεως διώξεως δεν αφορά κάποιο αστείο ή φήμη αλλά κανονικό πολιτικό γεγονός το οποίο νομίζουμε ότι επιβάλλεται να γίνει γνωστό στους Ελληνες Πολίτες και μέσω υμών.
Ηδη έχουμε ξεκινήσει περαιτέρω ενέργειες ούτως ώστε, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, να ενημερωθούμε από τα αρμόδια όργανα για τις επόμενες κινήσεις και διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται από τα αντίστοιχα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος και τους σχετικούς εφαρμοστικούς ή άλλους νόμους.
Με τιμή
Δημήτρης Αντωνίου
Παντελής Γιαμαρέλλος

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EhxepRQXK-s#t=37s

 Η ΜΗΝΥΣΙΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).

ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

Κε Εισαγγελέα
 
Σύμφωνα με το άρθρο 62 εδ.4 «(για την δίωξη) άδεια δεν απαιτείται (από την Βουλή) δια τα επ` αυτοφώρω κακουργήματα τω βουλευτών)
Επειδή τα αποτελέσματα της Εσχάτης Προδοσίας επέρχονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, αρμόδια για την παρούσα μήνυσή μου είναι και η Εισαγγελία Χαλκίδος (ΠΚ 16) στο οποίο κατοικώ μονίμως.
H Εθνική Κυριαρχία στην Δημοκρατική Πολιτεία συνίσταται από τα εξής ουσιαστικά (συστατικά): α) Την Ελεύθερη άσκηση του δικαιώματος του Ατόμου να προστατεύει δια νόμου τα Ατομικά του Δικαιώματα από τον Δημόσιο έλεγχο και εξουσία της πολιτείας, β) Τον, δια των νόμων που το άτομο ως πολίτης ψηφίζει, Ελεύθερο καθορισμό και απεριόριστη άσκηση των Πολιτικών του δικαιωμάτων ως Πολίτου μιας Συντεταγμένης Πολιτείας.
Η Ελεύθερη επιλογή και άσκηση των παραπάνω Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων και γενικότερα η απεριόριστη δυνατότητα του Ατόμου να καθορίζει αυτό τις Αξίες στην ζωή του και να μπορεί να επιδιώκει ελεύθερα να τις πραγματώσει μέσα στα πλαίσια του νόμου που αυτός ψήφισε, συνιστά την ουσία της Δημοκρατικής Ελευθερίας, στην οποία το Άτομο και ο Πολίτης είναι το Υποκείμενο και Συγγραφέας της Ατομικής και Εθνικής του Ιστορίας, σύμφωνα με τις παραδόσεις του, τον πολιτισμό του και την παρελθούσα Ιστορία του. Οι αρχές αυτές συνιστούν την έννοια του Ιδιαίτερου Έθνους και Λαού.
Η άσκηση όμως της Ελευθερίας, ως συστατικού της Εθνικής Κυριαρχίας, συνδέεται αρήκτως και αναγκαστικά με την έννοια της Εδαφικής Ακεραιότητας μέσα στα γεωγραφικά όρια της οποίας η Ελευθερία αυτή πραγματώνεται, εφόσον τα πάντα με στο υλικό Σύμπαν μας με νοηματικό περιεχόμενο, τοσούτων μάλλον η Πολιτική πράξη, η οποία δεν είναι Θεολογία, πραγματώνονται σε συγκεκριμένο Χρόνο και Χώρο. Συνεπώς η Εδαφική Ακεραιότητα αποτελεί κι αυτή υποκείμενο της Δημοκρατικής Ελευθερίας και Εθνικής Κυριαρχίας, σε βαθμό εννοιολογικής ταύτισης με τις υπόλοιπες αυτές έννοιες. Ελευθερία, χωρίς Εδαφική ακεραιότητα για την άσκησή της, δεν υπάρχει και Εδαφική ακεραιότητα χωρίς Ελευθερία είναι χωρίς Νόημα.
Εφόσον συνεπώς η Ελευθερία και οι ταυτιζόμενες με αυτή έννοιες της Εθνικής Κυριαρχίας, συνίσταται στην ελεύθερη, δια των ελευθέρως ψηφισθέντων από τους πολίτες νόμων, έκφραση της θέλησής των για την ιστορία του, κάθε παραβίαση της ελεύθερης νομοθετικής δύναμης του Λαού από εξωγενείς καταναγκαστικούς παράγοντες, συνεπάγεται κατάλυση της Ελευθερίας, Εθνικής Κυριαρχίας και του Συντάγματος του Λαού αυτού.
Οι παραπάνω σκέψεις και γεγονότα δικαιώνονται πλήρως στο Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο στο άρθρο 1 ορίζει ότι: 1. «Το Πολίτευμα της Ελλάδος είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία , 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαική κυριαρχία, 3. Άπασαι αι εξουσίαι πηγάζουν εκ του Λαού και υπάρχουν υπέρ αυτό και του Έθνους, ασκούνται δε καθ` όν τρόπον ορίζει το Σύνταγμα. 
  ...

Χαλκίδα 27-05-2010                                         Ο μηνυτής 

Dr. Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ PhD, FRCS, PhilLevA(Oxford)
Γενικού Χειρουργού-Ογκολόγου (55 ετών)
Ονοματεπώνυμο: Δημήτριος Αντωνίου του Γεωργίου, ετών 55
Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης : 18-04-1954 στις Λιβανάτες Λοκρίδος
Εθνικότης και Ιθαγένεια : Eλληνική
Επάγγελμα: Γενικός Χειρουργός-Ογκολόγος
Διεύθυνση: Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα, ΤΚ 34100, τηλ. 22210-62743, κιν. 6978154904, e-mail : epivetta@otenet.gr, www.zoidosia.blogspot.gr


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΙΝ
http://zoidosia.blogspot.se/p/blog-page_21.html
PlatonAfHellas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar