söndag 10 juni 2012

7 ΗΜΕΡΑΙ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ 17 06 2012, ΔημΑρ καὶ 2ον ΔΝΤ.

20120610, 08:33, 15⁰C, Ἣλειον ἦμαρ αἲθριος ἡλιόλουστος, Sunday clear sunny, söndag klart soligt.
α. ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ: ΒΙΑΙΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ.
(Ἲδατε κάτωθι)
β. ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
1.Μάξιμος Χαρακόπουλος
γ. ΔΗΜΑΡ
 
  
 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 Ο ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΝΑ ΕΙΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

α. ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ: ΒΙΑΙΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ.
(Ἲδατε κάτωθι)

ἀναδημοσιεύομεν.
Και μετά αναρωτιόμασταν γιατί κάποιοι “φί λοι” δεν υιοθετούσαν τις αποκαλύψεις μας γ ια την Goldman Sachs
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 9, 2012

Αντιπρόσωπος επικοινωνίας της Goldman Sachs στην Ελλάδα ο γιος του Πέτρου Αλιβιζάτου 

Η εταιρεία που διώκεται ποινικά σε πολλές πολιτισμένες χώρες τις Δύσης, δείχνει ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα ξέρει να κινείται σωστά. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Siemens που έδινε μαύρες βαλίτσες στους εχθρούς του καπιταλισμού, πράσινους σοσιαληστές (για να τα έχουν καλά με την συνείδηση τους βρε αδερφέ), αλλά απολάμβαναν τιμολογημένες και καθ’ όλα νόμιμες υπηρεσίες από “δεξιούς” όπως τον κύριο Φλέσσα και την Civitas.
Την γνωστή υπερ-τράπεζα Goldman Sachs εκπροσωπεί επικοινωνιακά στην Ελλάδα η εταιρεία Yes. Positive Communication, η οποία ανήκει στον Παύλο Αλιβιζάτο, γιο του πρ. υφυπουργού Τουρισμού και υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά, Πέτρου Αλιβιζάτου.
Ο Παύλος Αλιβιζάτος δημιούργησε την εταιρεία αυτή το 2010 μαζί με την σύζυγο του Τζίνα Δραγώνα, η οποία ήταν για πολλά χρόνια γραμματέας και δεξί χέρι του πρ. υπουργού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλου. Η Τζίνα Δραγώνα ακολούθησε πιστά τον πρώην υπουργό για 15 περίπου χρόνια, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στα υπουργεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Παιδείας. Το 2010, λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Παύλο Αλιβιζάτο ίδρυσαν την εταιρεία Yes. Positive Communication.
Η Yes! Positive Communication, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, είναι μια εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα πολιτικής και εταιρικής στρατηγικής και επικοινωνίας.
Ανάμεσα στο πελατολόγιο της εταιρείας, δίπλα στα ονόματα εταιρειών όπως το ξενοδοχείο Titania, η εταιρεία «Πουρνάρας» κ.α., φιγουράρει και αυτό του διεθνή χρηματοπιστωτικού οργανισμού Goldman Sachs.
Με το ξεκίνημα
Το εντυπωσιακό είναι ότι η συνεργασία της Yes με την Goldman Sachs ξεκίνησε ταυτόχρονα με την δημιουργία της ελληνικής εταιρείας.
Η Τζίνα Δραγώνα, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ad Business τα εξής: «Κορυφαίος διεθνής πελάτης μας είναι η Goldman Sachs, ο τραπεζικός επενδυτικός οίκος, ο οποίος μας εμπιστεύεται σταθερά από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας σε πολλές και διαφορετικές πτυχές της στοχευμένης επικοινωνίας του στην Ελλάδα καθώς δε διαθέτει γραφεία στη χώρα μας.»

http://lh5.ggpht.com/-zCymSwQ0W78/T89uoY0YVII/AAAAAAAAH6U/-N89L3lBXhU/yes-goldman-sachs%25255B5%25255D.jpg?imgmax=800
 
Να σημειώσουμε ότι πριν το 2010 η Goldman Sachs δε διέθετε παρόμοιο γραφείο επικοινωνίας στην Ελλάδα.

 β. ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ 1, Κυριακή 8 Απριλίου 201. Μάξιμος Χαρακόπουλος

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά στη "ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νεοδημοκράτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε ψήφος στο κόμμα Καμμένου είναι και ένα "φιλί ζωής" στο ΠΑΣΟΚ, φιλί νεκρανάστασης στο καταρρέ
oν ΠΑΣΟΚ. Διότι  αφήνει περιθώριο στο κόμμα του "λεφτά υπάρχουν" να έχει μετεκλογικά λόγο και ρόλο, ενώ στερεί τη δυνατότητα να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρωταίτιους της ελληνικής τραγωδίας, που φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009 και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για την Ελλάδα".
ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 19:22
ΥΓΕΙΑ,
Εὒχομαι ἀκόμη καὶ εἰς «μνημονιακούς» (ὂχι ὃμως εἰς λαθραιόφιλους),
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εἶναι ΠΟΛΛΟΙ, καὶ τὸ γνωρίζετε ἐσεῖς τῆς ΝΔ, ἀξιότιμε Μάξιμε Χαρακόπουλε.
Αὐτό ποὺ ἐπιθυμοῦν εἰς μίαν πρώτην φάσιν. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εἶναι νὰ τοὺς ψηφίσῃ τὸ 50% τῶν ἀνεξαρτήτων Ἑλλήνων ἢτοι τὸ 41% τοῦ συνόλου τῶν ψηφοφόρων!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ καταλάβετέ το, ἀραὶωσι τοῦ αἳματός μας δὲν θὰ πετύχετε ἐσεῖς, οἱ ὁποῖοι ἀνοίξατε τὰ σύνορα τοῖς πασίν.
Διαβάζω ὃτι ἡ Σουηδία ἒδωσε 3.833 ἂδειες ἐργασίας εἰς τεχνικούς, ἀκαδημαϊκούς, ἐρευνητές ἀπὸ Ἰνδία, Κίνα καὶ Οὐκρανία, τοὺς τελευταίους τρεῖς μῆνες.
Κάνουν τὴν αἲτησι εἰς τὴν πατρίδα των καὶ ἀναχωροῦν ὡς ἂνθρωποι. Ἐσεῖς εἰς τὴν Ἑλλάδα πόσους ἀγράμματους, ἀνιδείκευτους, ἑστίες ἐπιδημιῶν εἰσπράτετε, ἀπὸ τὸ 2005 ἀπὸ τοὺς Ὀσμανούς καὶ τοὺς ἐγκληματίες τραπεζίτες ποὺ προσκυνᾶτε;
Παραμένομεν ἐσσαεί ΕΛΛΗΝΕΣ ὃπου καὶ ἂν εὑρισκόμεθα.
PlatonAfHellas.
ΚΩΣΤΑΣ: Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 19:05
ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΝΤ: Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 18:45
ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ=ΜΕΡΚΕΛ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
Nikos: Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 16:36
Οτι και να πεις το ποταμι δεν γυριζει πισω. Ο ελληνικος λαος θα ψηφισει την ελευθερια του. Σημερα εσυ και η παρεα σου απο το πασοκ φωναζεται μαζι με τους γερμανους βιομηχανους να σας ψηφισουμε προδοτες.

γ. ΔΗΜΑΡ 
  Δημοκρατική Ἀριστερά ἒλαβε εἰς τίς ἐκλογές τῆς 6ης Μαου 2012, 6,11 % καὶ ἐξέλεξε 19 βουλευτές. Συμμετεῖχε εἰς τὴν διαδικασία σχηματισμοῦ νέας κυβερνήσεως ἀλλά ἀρνήθηκε κατηγορηματικῶς νὰ στηρίξῃ "μνημονιακή" κυβέρνησι ΝΔ - Πασοκ (τὰ δὺο κόμματα εἶχαν ἀπὸ κοινοῦ 149 βουλευτές καὶ ἐχρῶντο κατ' ἀναγκην τὴν στήριξι τοὐλάχιστον ἐξ ἑνός ἐπὶ πλέον κόμματος διὰ τὸν σχηματισμό κυβερνήσεως).
Ἡ ΔημΑρ, ἐπιμένει εἰς τὴν ἀναδιαπραγμάτευσιν τῶν ὃρων τοῦ μνημονίου. Δὲν συμφωνεῖ μὲ τὴν καταγγελία τοῦ μνημονίου.
Η χώρα μας βρίσκεται σε βαθιά κρίση, μια από τις χειρότερες της ιστορίας της.
Για την εξέλιξη αυτή, οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, των αλληλοδιάδοχων κυβερνήσεων του δικομματισμού, είναι τεράστιες...
Χωρίς την υπέρβαση αυτού του πολιτικού συστήματος, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον...

Η ΔΗΜΑΡ επικεντρώνει τις προτάσεις της για διέξοδο από την κρίση σε πέντε πεδία:
-Δημοσιονομική εξυγίανση και αναδιάρθρωση του χρέους
-Σύγχρονο, μικρότερο και αποδοτικότερο κράτος
-Στρατηγικές επιλογές οικονομικής πολιτικής
-Δικαιότερο και αποτελεσματικότερο κοινωνικό κράτος
-Ενίσχυση του κύρους των πολιτικών θεσμών...

Η ΔΗΜΑΡ έχει εγκαίρως υποστηρίξει ότι για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους απαιτείται ταυτοχρόνως και πανευρωπαϊκού χαρακτήρα λύση.
Η έκδοση ευρωομόλογου αποτελεί πρωταρχική διεκδίκηση. Στο ελληνικό πρόβλημα, και όχι μόνο, θα μπορούσε να συνεισφέρει ουσιαστικά η δημιουργία ενός μηχανισμού κοινής διαχείρισης του χρέους με τη μεταφορά μέρους του ελληνικού χρέους και άλλων περιφερειακών χωρών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η αγορά ομολόγων από την δευτερογενή αγορά από τον προσωρινό μηχανισμό χρηματοοικονομικής στήριξης αποτελεί εξίσου θετική πρόταση, που αντιμετωπίζει όμως μεγάλη επίθεση από την πλευρά συντηρητικών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Οι θέσεις αυτές αποτελούν διεκδικήσεις, που η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προωθήσει άμεσα, χωρίς καθυστέρηση.
Η ΔΗΜΑΡ έχει υποστηρίξει σταθερά τη θετική αναδιάρθρωση του συνολικού χρέους της χώρας με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, μείωση του επιτοκίου και περίοδο χάριτος.
...
περί λαθραίων
...Η ιδιότητα του πολίτη πρέπει να εξασφαλίζει εγγυημένη πρόσβαση σε: υγεία, στέγαση και παιδεία. Επέκταση των δικαιωμάτων αυτών σε μετανάστες που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ακόμη και σε μετανάστες «χωρίς χαρτιά» η παροχή επείγουσας κοινωνικής βοήθειας και υγειονομικής περίθαλψης είναι επιβεβλημένη, ως συμμόρφωση στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις κάθε κοινωνίας που θέλει να είναι πολιτισμένη.8
Βασικοί στόχοι είναι:
-Επέκταση του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας στους μακροχρόνια ανέργους, καθώς και στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας...
περί ἐκλογικοῦ νόμου
 ...-Καθιέρωση του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής με αύξηση του αριθμού των εκλογικών περιφερειών μετά από διαίρεση των μεγάλων, και ανάλογα μέτρα για την αντιμετώπιση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος...
ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΝΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ, ΤΩΝ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
  PlatonAfHellas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar