torsdag 14 juni 2012

Ἐκλογές 17 06 2012, οἱ μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις


Οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, ποσοστά, διαφορές, σειρά...
Από τώρα και μέχρι την Κυριακή τα κόμματα θα διαρρέουν ότι τα συμφέρει και έτσι θα κυκλοφορούν αντικρουόμενες προβλέψεις. Οι δικές μας πληροφορίες που προέρχονται όχι από κομματικά επιτελεία δείχνουν το απόλυτο ντέρμπυ,  άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν μπροστά την Ν.Δ. και άλλες το ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η διαφορά δεν ξεπερνάει τις 2 μονάδες. Και τα δύο κόμματα κινούνται από το 27% έως το 31%.Σημαντικό ρόλο θα παίξει το λεκανοπέδιο. Στην Β΄Αθήνας και στον Πειραιά ο Σύριζα διευρύνει τη διαφορά από τη Ν.Δ. ενώ στην Α΄Αθήνας και στο υπόλοιπο Αττικής  η Ν.Δ. κλείνει την ψαλίδα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται.
Αν θέλετε την συμβουλή μας μην βάζετε στοίχημα μέχρι την Παρασκευή για το ποιός θα είναι πρώτος. Την Παρασκευή θα έχουμε πλήρη εικόνα και θα σας ενημερώσουμε.
Γα τα άλλα κόμματα η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει αξιόλογη αντοχή παρά την πόλωση και θα κρατηθεί στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.
ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Ελληνες παρουσιάζουν πτώση. Το ίδιο και το ΠαΣοΚ το οποίο τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει διαρροές προς την ΝΔ.
Η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει επανασυσπείρωση ψηφοφόρων.
Δεν μπαίνει στη Βουλή άλλο κόμμα πλην των επτά.
 Οι πέντε μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το νικητή…
Μυστική δημοσκόπηση που διέρρευσε, με ποσοστά: Μπροστά η ΝΔ, κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να χάσει την τρίτη θέση!
 
Η δημοσκόπηση διέρρευσε από  κόμμα γι αυτό κρατάτε πάντα μικρό καλάθι. Εμείς  θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με ότι διαρρέεται…

                           
Μπροστά η ΝΔ σε νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση - Στο 7,4 η Χρυσή Αυγή, μπαίνει και ο ΛΑΟΣ!
ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ – ΜΑΝΟΣ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Τα πάνω κάτω φέρνει νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση που διέρρευσε η ΔΗΜΑΡ… Μπροστά η ΝΔ με 27,7% δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,6% και δραματική η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ που έπιασε μονοψήφιο νούμερο. Χαμηλά και το ΚΚΕ που αγγίζει το 5,3% ενώ ανεβασμένη είναι η Χρυσή Αυγή στο 7,4%. Άνοδος και για τη ΔΗΜΑΡ στο 7,1% αλλά και για το ΛΑΟΣ που εισέρχεται στη νέα βουλή με 3,4%. Εκτός Τζήμερος – Μάνος και οι Οικολόγοι που είναι στο 2,5%!
dimotikosafari.blogspot.gr
PlatonAfHellas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar